HUG

A 2016 márciusában indult HUG (Hungarian Geopolitics) magazin egy Magyarországon egyedülálló módon geopolitikai és geostratégiai témákkal foglalkozó folyóirat. A HUG magazinon keresztül a Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (PAGEO) értékteremtő párbeszédet kíván indítani, mely napjaink mindent átszövő geopolitikai, geostratégiai és geoökonómiai hálózataira összpontosít. Szerzőink nemzetközi szakértők, világhírű professzorok és az új kutató generáció képviselői, akik mind arra vállalkoztak, hogy összegyűjtsék és bemutassák a világszerte számos helyen szétszórva megtalálható, ám mégis összetartozó információmorzsákat.

A HUG az értékalapú gondolatokra és gondolkodásmódra épít, céljai között szerepel a nagy földrajzi egységek közötti szinergiák felfedezése, az egyes régiók közötti ezernyi láthatatlan kapcsolat kölcsönhatásainak bemutatása, valamint általános áttekintő írások megjelentetése.

A HUG nyomtatott formában eljut a hazai kutatóintézetekbe, egyetemekre, könyvtárakba, reptéri várókba és kormányvárókba, illetve a Pallas Alapítványok rendezvényeire. Minden számhoz online hozzáférést is biztosítunk.

HUG Magazin, III. szám, 2019.

HUG Magazin, II. szám, 2019.

HUG Magazin, I. szám, 2019.

HUG Magazin, IV. szám, 2018.

HUG Magazin, III. szám, 2018. december

 

HUG Magazin, II. szám, 2018. szeptember

HUG Magazin, I. szám, 2018. március

HUG Magazin, IV. szám, 2017. december

HUG Magazin, III. szám, 2017. október

 

HUG Magazin, II. szám, 2017. augusztus

 

HUG Magazin, I. szám, 2017. április

 

HUG Magazin, IV. szám, 2016. december

 

HUG Magazin, III. szám, 2016. október

 

HUG Magazin, II. szám, 2016. július

 

HUG Magazin, I. szám, 2016. március