Indul a PAGEO Műhely pályázat

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS
PAGEO MŰHELY LÉTREHOZÁSÁRA

A PAGEO MŰHELY CÉLJA

A PAGEO Műhely célja geopolitikai, geostratégiai és geoökonómiai szakmai műhelyek kialakítása és támogatása a magyarországi felsőoktatási intézményekben és szakkolégiumokban. A műhelysorozatok helyi szinten ösztönzik az aktív tudáscserét, gondolkodást és párbeszédet a hallgatók, a doktoranduszok és a tanárok között, miközben egy országos rendezvénysorozat részeként összekötik a Kárpát-medence felsőoktatási think-tankjeit.

Geopolitikai tematikájú rendezvényeket várunk, amelyek között szerepelnie kell Kelet-Ázsiával kapcsolatos témáknak is, a PAGEO ázsiai fókuszra való tekintettel.

Kezdeményező kedvű hallgatók, doktoranduszok, egyetemi oktatók, professzorok jelentkezését várjuk, akik szakkollégiumukkal, intézetükkel, vagy egyetemükkel partnerségben kidolgozzák és összefogják saját műhelysorozatukat. A műhelyek helyi szervezésben valósulnak meg, amelyet a PAGEO alapítvány eseményenként 50 ezer forinttal támogat.

FELTÉTELEK
  • Egy a műhelyeket megszervező, lebonyolító és meghirdető kapcsolattartó felelős személy.
  • Egy a pénzügyi közreműködő partner: olyan szervezet, amely részére az alapítvány a támogatást elutalhatja, lehet: egyetem, intézet, szakkollégium, egyetemi alapítvány, egyes esetekben klub vagy egyéb gazdálkodó szervezet.
  • Egy részletes szakmai koncepció, amely tartalmazza:

»   A műhelysorozat 3-6 eseményének címeit és tematikájának vázlatát.

»    A 3-6 esemény tervezett időpontjait a 2017-es évben.

»   A 3-6 esemény tervezett helyszíneit.

»    A 3-6 esemény formátumait (pl. kerekasztal, vitaműhely, előadás…).

»   A résztvevők tervezett számát (minimum 20-30 fő) és célcsoportjait (pl. doktoranduszok, szakos

hallgatók, teljesen nyitott…).

»    A meghívott és tervezett előadókat (amennyiben vannak).

LEBONYOLÍTÁS
  • A szervező feladata a helyszín és a technikai feltételek biztosítása, az előadók és résztvevők meghívása, a műhely meghirdetése és minden más rendezvényszervezési feladat ellátása.
  • A meghirdetéskor és a rendezvényen a plakátokon, a meghívókon, a programon és egyéb print és elektronikus kiadványokon szerepeljen a PAGEO Alapítvány logója, valamint az, hogy „A rendezvény a PAGEO MŰHELYEK szervezésében valósul meg”.
  • A PAGEO 50 ezer forint támogatást biztosít egy-egy rendezvény lebonyolítására, amelyet a közreműködő pénzügyi partner részére előfinanszíroz. A PAGEO felé a támogatás eredményes megvalósulását a támogatott a műhely dokumentálásával és az eredményekből születő szakmai publikációkkal biztosítja.
DOKUMENTÁLÁS
  • A műhelyekről fényképes és / vagy mozgóképes dokumentációt kell benyújtani, valamint
  • Az adott eseményről (az elhangzottakról, vagy az eredményekről) egy rövid (kb. 5000 karakteres) összefoglalót várunk, amelyekből néhányat meg is jelenítünk a geopolitika.hu honlapon.
PUBLIKÁCIÓ
  • Műhelysorozatonként legalább három publikációt kérünk, a műhelysorozat témáihoz kapcsolódóan legalább 15-20 ezer karakter terjedelemben. Ezeket a geopolitikai és a geopolitikához kapcsolódó tanulmányokat a geopolitika.hu weboldalon jelentetjük meg, és publikálási lehetőséget biztosítunk a Hungarian Geopolitics (HUG) geopolitikai magazinban is.
KAPCSOLAT

A pályázatokat az ország minden tájáról a palyazat@pageobudapest.hu címre várjuk.

A megújított PAGEO Műhely pályázat 2017 februárjától indul!

 

A pályázati kiírás innen letölthető.
A pályázat plakátja pedig innen tölthető le.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

%d blogger ezt szereti: